Facebook: Henk’s Fashion

Gitta is voormalig luchtmachtofficier en besteedt heel wat aandacht aan haar uiterlijk. ‘Ik vind het belangrijk om goed voor de dag te komen. Ik vond dat zelfs belangrijker dan mijn carrière. Op een gegeven moment paste mijn vliegeniershelm niet meer op mijn hoofd. Toen ik moest kiezen tussen mijn kapsel of mijn baan, was de keuze snel gemaakt. Nu ben ik archeoloog. Ook best wel vet.’

Meer moddels @ Facebook.com/HenksFashion
UPDATE: Lindamagazine.nl [VIA]

Riet is het zonnetje in huis. Ze weet altijd bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren. ‘Ik kan gewoon niet stil zitten, en hou erg van grapjes maken’. Riet heeft een snelle levensstijl. Als CTO van verschillende start-ups, en bestuurslid van een aantal ondernemingsraden, kan zij het zich niet permiteren om te blijven haken in het portier van haar BMW 6 Serie Cabrio. Met haar vlotte, stoere kapsel zal dat in ieder geval niet snel gebeuren.

Cobi is paranormaal begaafd en levert hier het onomstotelijke bewijs dat er meer is na dit leven. Uitdagend poseert Cobi hier in de hemel vlak naast God. Met haar vonkelende ogen, vuurrode lippen, pittig kapsel en sprankelende persoonlijkheid weet ze zelfs engelen om haar vinger te winden.

Dinie staat bij het rek van de Christine le Duc haar keuze te maken. Haar blitse rode jackje staat goed bij haar zwarte heuptas. Haar kekke pumps, die helaas niet op de foto staan, maken het geheel af. Geloof Henk maar.

Jennie heeft 4 jaar op de kunstacademie gezeten en als fashionblog heb je de taak kritisch te blijven. Er is namelijk wel het een en ander aan te merken op dit kunstwerk (want dat is het goedverdoemme JA!). Zo is er bijvoorbeeld weinig te zien van het vlotte kapsel van Jennie. Desalniettemin beoordelen wij het toch als een meesterwerk, die niet voor een pakweg, Rembrandt onder doet.

Meer moddels @ Facebook.com/HenksFashion

  Vinnie

  Vinnie

  ... a bloomin 'buzzin' confusion ... ... Vinnie is a male name derived from Vincentius (from the present participle of the Latin verb vincere, "to conquer or win") ...

  5 thoughts on “Facebook: Henk’s Fashion

  1. Dat is echt een mijnenveld Vilmer. Zij van de Sound of Music zit er ook tussen. Of is dat mijn Google?

  Comments are closed.