Vrouw hoeft echt niet nederig …

henkie

SGP-vrouw hoeft echt niet nederig ja en amen te zeggen

De eerste vrouw op een SGP-kieslijst komt niet ergens op een onverkiesbare plaats, maar wordt meteen fractievoorzitter. Dat wil zeggen: als de ledenvergadering van Vlissingen daarmee akkoord gaat. En dan wordt het knokken voor een zetel. Lilian Janse: „Best kans dat mensen juist op mij gaan stemmen omdat ik vrouw ben.”

Breaking news @ Refdag.nl

Samenvatting: Bij gebrek aan beter dan maar een vrouw op de kieslijst

Totally unrelated:

[via www.dailydot.com]

    henkuitzoetermeer

    henkuitzoetermeer

    Hallo landgenoten. Mijn naam is Henk en ik woon in Zoetermeer. Ik ben door Ochblog gevraagd om af en toe eens wat toe te voegen aan hun logje. Daar ochblog af en toe een broeinest van rood SP tuig lijkt te zijn, hoop ik hier wat bijsturing mee te kunnen doen! Ook bij Ochblog lijken ze langzaam in te zien dat dat eindeloze gelink van extreemlinks materiaal en andere communistische propaganda onze Nederlandse samenleving tot in de diepste groeven aan het ontwrichten is! We hebben een nieuwe mentaliteit nodig! IK denk dan altijd terug aan die glorieuze tijd dat ons land een koploper in de wereld was met bedrijven zoals de VOC etc.