Inzetten! Gewinnen Sie Jetzt!

Kokkie wat maak je me nou?

Freek zet een tientje op: Tomas Kok blijkt wat persoonlijke problemen te hebben en heeft toen het verhaal over zijn bedreiging verzonnen. PVV-leider Greet Wilders betreurt het incident, maar vindt het vooral sneu voor Kok zelf. Wilders twitterde: “Ik vind het niet gek dat je je als PVV’er zo gedemoniseerd voelt, dat je denkt dat je continu bedreigd wordt. En dan het contact met de werkelijkheid een beetje kwijt raakt. Het kan de beste overkomen.”

  freek

  freek

  A Freek is a person that is to weird to be a freak. the term freek describes a person that has no problem being weird, and do not care what people think about them. I am a freek and I'm proud of it!

  5 thoughts on “Inzetten! Gewinnen Sie Jetzt!

  1. Nou? Mag alleen de PvdA dat ofzo? Als de PVV een keertje teveel tweet dan valt heel de linkse kerk erover, maar als die linkse lullo’s van de crematoriumcoalitie meer letters en spazi’s gebruiken, dan moet het maar kunnen en het liefst van onze belastingcenten ook nog! Ik ben echt zo blij dat ik geemigreerd ben uit dat kut-Nederland!

  2. “Ik treed hier weer naar buiten omdat ik denk dat de mannen me hier niet opzoeken.”

   Nee, want een vliegticket Leiden, Utrecht dat kost nogal wat qua financieel geld.

  Comments are closed.