De snijtafel haalt Nederland naar beneden

De snijtafel toont aan dat er nog een Man Bijt Hond programma is op de televisie.
Nederland Dichtbij zeg maar, maar dan anders. Nu met het mes op tafel, hebben ze gelijk? Niet fast-food TV, maar Slow-TV! Wat rekenkamert u?

    Chocotoffert

    Chocotoffert

    CHOCO is a java library for constraint satisfaction problems (CSP) and constraint programming (CP). It is built on a event-based propagation mechanism with backtrackable structures. CHOCO can be used for: teaching (a user-oriented constraint solver with open-source code) research (state-of-the-art algorithms and techniques, user-defined constraints, domains and variables) real-life applications (many application now embed CHOCO) Please visit the web site for downloading and more information.

    One thought on “De snijtafel haalt Nederland naar beneden

    Comments are closed.