Ochblog News Flash

puch-vs-50-d-12

We zijn na een behoorlijke hack weer online. Er zijn meer dan 6000 nep-registraties verwijderd en samen met Zoute zijn hulp is Och opgeschoond.

Na het bovenstaande hebben we afscheid genomen van het Och4 theme waar we de afgelopen 2-4 jaar op voort-gebeuld hebben. Ook ziet het er naar uit dat de oude vertrouwde BSC zijn tijd gehad heeft. Daarvoor in de plaatst hebben we nu een andere chatbox. Daarmee kan je … hipper dan hip … ook private chats hebben … met andere ochers in de BSC.

Tot slot, natuurlijk moeten de gifjes terug en die komen terug (zodra we uitgevonden hebben hoe). Anyway geduld alles wordt mooier, beter en strakker! In de tussentijd … meer brommer Tara na de break …More @ Born2brom.nl & Google

  11 thoughts on “Ochblog News Flash

  1. Er wordt inmiddels weer naar hartelust gereigistreerd… Misschien moet die user-registratie eventjes op slot?

  2. Ik heb het e.e.a. gedaan qua registratieformulier en beveiliging dat het registreren wat bemoeilijkt. Kijk dit vervolgens een dag aan en test dan bijvoorbeeld morgen of vrijdag wat anders mochten er nog steeds spammers doorkomen. Immers gebruikers moeten zich kunnen registreren maar dan moet de hoeveelheid spammers wel onder controle zijn.

   1. Lijkt me handig om een plugin te gebruiken voor registratie, iets als register plus redux waarin gebruik wordt gemaakt van o.a. verificatiemail of restrict registration waarin je kunt filteren op e-mailadres.

  3. BSC gifjes en url geval is gereed, nu alleen de knopjes om te bannen ed eruit slopen.
   Daarna werken aan de headers en daarna de rest van het template en menu balk en meer ..

   Ow en deze week de w00tbalpool natuurlijk .. ver overdue

  Comments are closed.