Wat Tarik ZahZah ons wilde zeggen

In de serie “Muntz en Van de Wint: Het Grote Complot – De Wereld Verklaard” gaan de Moraalridders Muntz en Van de Wint op zoek naar de alomvattende verklaring van de wereld waarin we leven. Psychologie, sociologie en politiek worden met elkaar verbonden door middel van feiten en analyses van grote internationale samenzweringen en machtsstructuren.

Oftewel DIE ANTWOORD op alle Fragen. Alles zit erin, banken, bilderberg, belangrijke menschen, de kranten, de maffia etc. etc. etc. (via
)

    Chocotoffert

    Chocotoffert

    CHOCO is a java library for constraint satisfaction problems (CSP) and constraint programming (CP). It is built on a event-based propagation mechanism with backtrackable structures. CHOCO can be used for: teaching (a user-oriented constraint solver with open-source code) research (state-of-the-art algorithms and techniques, user-defined constraints, domains and variables) real-life applications (many application now embed CHOCO) Please visit the web site for downloading and more information.

    2 thoughts on “Wat Tarik ZahZah ons wilde zeggen

    Comments are closed.