Doooooooooooodddd!!!

grimmie!Er wordt wat afgestorven in het openbaar. De sympathieke filosoof René Gude nam ons eerst mee in zijn aanstaande sterven, op tv bij DWDD. Albert de Lange schreef in het Parool columns over zijn naderende einde. Hans Vogels deed hetzelfde in het Eindhovens Dagblad en Mark Bos maakte het (nogal larmoyante imho) egodocument Retour Hemel over zijn kanker. De drie laatsten zaten ook nog een keer gezamenlijk bij Jinek op de bank. En dan is er natuurlijk ook nog The Lau. Vergeet ik nog iemand?

Waarom, vraag ik me af. ‘Het is misschien het laatste taboe dat geslecht moet worden’zei Albert de Lange. Ik weet het niet. Volgens mij is het gewoon de normale aandachtshoererij. Iedereen vindt zichzelf bijzonder en uniek en denkt dat zijn verhaal iets betekent voor de mensheid. En mannen van een bepaalde leeftijd hebben er natuurlijk helemaal een handje van om zichzelf wel heel belangrijk en onmisbaar te vinden.

Maar goed, misschien is het iets tijdelijks en waait het na deze golf penopauzemannen wel weer over. Gude is dood inmiddels, Vogels ook, De Lange weet de datum al (update: vrijdag 24 april dus) en Bos heeft nog een paar dagen. Donderdag zit Bos nog wel even bij Humberto Tan omdat-ie ‘een idee heeft hoe we de kankerwereld misschien kunnen kietelen en veranderen.’ Goh, interessant, spannond, maar niet echt.

Wat ik maar wil zeggen: met de lange doodstrijd van 0ch in het openbaar zijn we hartstikke hip en happening.

  freek

  freek

  A Freek is a person that is to weird to be a freak. the term freek describes a person that has no problem being weird, and do not care what people think about them. I am a freek and I'm proud of it!

  14 thoughts on “Doooooooooooodddd!!!

  1. Godverdomme Freek, mijn Nederlandse vocabulair wordt toch maar weer mooi verrijkt door uw schrijfsels.
   Larmoyant, dat is nochtans de eerste maal dat deze specifieke combinatie van die letters zo voor mijn ogen staat. Chapeau!
   Mijn dank is groot.

  2. Ik mis Wubbo nog. Die maakte er ook geen geheim van.

   Ik ben nu bezig met een concept voor hilversum waarin we ook letterlijk de laatste adem van een celeb, live op tv, uitgeblazen zien worden. ( spiegeltje, om het visueel te maken ). John de Mol probeert Willeke Alberti zover te krijgen is het laatste gerucht.

  3. We staan er tussen… 6e rij van onder, 2 vakje van links. We staan op donkergroen. Wat de fuck dat moge betekenen.
   Ik heb nog een berg om de hoek in de aanbieding, net onder de 380 meter hoog geloof ik. Is dat wat Choco?

  4. En wie staat er weer te shinen, zesde rij van boven, zesde blokje van links? Nou? Precies! En die heeft ook nog eens Och gered van de duistere blokjes!

  Comments are closed.