Griekenland stemt voor Och(i)

k
Dit ploatje is geheel tot stand gekomen in het terugkerend R.I.P. thema van deze sijt

In Griekenland™ zijn de eerste mensen in alle vroegte naar de stemmings-lokalen gegaan voor het demos-cratia referendium over de voorstellen van de internationale schuldeisers (vanaf hier nu genoemd: terroristen).
Tot 18 uur vanavond NL tijd kunnen de Grieken hun mededeling geven. Volgens de opiniepeilingen wordt het een nek-aan-nek/oog-om-oog/tand-om-tand-race tussen het ja, nai [ja, dus niet Nai van NEE]- en het nee,
och-i-kamp. [belangwekkende bron]

Het Och kamp staat natuurlijk al met 1-0 voor, want er is zelfs een dag voor:
Och-i-dag.

Ochblog HASZ NOT YET BEEN APPROACHED BY BUYERS OF EITHER SIDE OF THE NAI/OCHI CAMPAIGNE TEAMS FOR OUR DOMAIN OCHBLOG.COM.
*kuch* *knipoog* *wink* *zwaai* *kuch* *kniphoog* *tuut tuut* *boink* *bing* *kuch*

=== Disclaimer ===
Ochblog™ is overigens nog steeds journalistiek onafhankelijk, klust niet openbaar bij en is betaald louter uit onbekende bit-coin-bron en/of blogshare verkoop.
=== Disclaimer ===

    Chocotoffert

    Chocotoffert

    CHOCO is a java library for constraint satisfaction problems (CSP) and constraint programming (CP). It is built on a event-based propagation mechanism with backtrackable structures. CHOCO can be used for: teaching (a user-oriented constraint solver with open-source code) research (state-of-the-art algorithms and techniques, user-defined constraints, domains and variables) real-life applications (many application now embed CHOCO) Please visit the web site for downloading and more information.

    One thought on “Griekenland stemt voor Och(i)

    Comments are closed.