No Whites Allowed for this Film

v
Zelfs in NL, in Choco’s achtertuin is de impact van N.W.A. nog steeds voelbaar sinds afgelopen week /Lifelog

Net als de FIFA hebben ook de N.W.A. rappertjes een Legacy Testament nodig. N.W.A. DE FILM komt uit over paar weekjes (3/9) in NL afgelopen vrijdag. Gezien de acties van het leger de politie in Ferguson waar de politie bellen geen zin heeft, waarschijnlijk een populaire film. Er zijn een zooi artikelen online wat het verhaal “zou moeten zijn geweest”. En JA, er is ook een DUITSE VERSIE. Naast FUCK WILLY en wat dit zegt over Ons Lands Trots de man bijt hond vraag:
Welke NL-rappert moet er volgens u in NL snel aan de film?

    Chocotoffert

    Chocotoffert

    CHOCO is a java library for constraint satisfaction problems (CSP) and constraint programming (CP). It is built on a event-based propagation mechanism with backtrackable structures. CHOCO can be used for: teaching (a user-oriented constraint solver with open-source code) research (state-of-the-art algorithms and techniques, user-defined constraints, domains and variables) real-life applications (many application now embed CHOCO) Please visit the web site for downloading and more information.