Spitting Image NL?

k

SBS komt met Nederlandse versie Spitting Image. SBS 6 komt met een Nederlandse opvolger van het bekende satirische poppenprogramma Spitting Image. In de wekelijkse show ‘Nou heb je de poppen aan het dansen’ blikken handpoppen van onder anderen Matthijs van Nieuwkerk, Eva Jinek en René Froger terug op het nieuws en de laatste roddels. Ze ogen én klinken als de echte Bekende Nederlanders.[VIA]

Zeg maar TV kantine plus plus.

https://youtu.be/8nkNvk0O4RY

    Chocotoffert

    Chocotoffert

    CHOCO is a java library for constraint satisfaction problems (CSP) and constraint programming (CP). It is built on a event-based propagation mechanism with backtrackable structures. CHOCO can be used for: teaching (a user-oriented constraint solver with open-source code) research (state-of-the-art algorithms and techniques, user-defined constraints, domains and variables) real-life applications (many application now embed CHOCO) Please visit the web site for downloading and more information.