Juridische Disclaimer

24 november 2006

Ochblog only recognizes Dutch law when faced with legal matters:

eyes

Zucht truttig en onzinnig maar blijkbaar nodig tegen zeikers (mogelijk u) die het niet helemaal begrijpen hoe het werkt op het internets, daar gaan we dan:

Alle informatie op ochblog.com dient als humoristisch beschouwd te worden.

bla bla bla bla bla bla bla

Elke editor (auteur / administrator) op Ochblog is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn post. Andere editors als ook de host kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden.

bla bla bla bla bla bla bla

Ochblog kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de reacties van bezoekers op ochblog.com. Deze reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van ochblog.com.

bla bla bla bla bla bla bla

ochblog.com kan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal via een deeplink door bezoekers van ochblog.com in haar fora. Zie voor de rest de Creative Commons Licentie.

bla bla bla bla bla bla bla

Ochblog staat niet in voor de veiligheid van haar website.

bla bla bla bla bla bla bla

Ochblog sluit iedere aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van de website van Ochblog uit. De deelnemer c.q. bezoeker van de intersite van Ochblog is zich er van bewust dat aan het gebruik van internet bepaalde risico’s verbonden zijn.

bla bla bla bla bla bla bla

Ochblog is niet aansprakelijk c.q. verantwoordelijk voor (de inhoud van de) websites van derden waartoe de bezoeker toegang krijgt via eventuele “hyperlinks” die aanwezig zijn op de website van Ochblog.

bla bla bla bla bla bla bla

De webshop op Ochblog wordt verzorgd door een derde onafhankelijke partij die op geen enkele wijze verbonden is met Ochblog. Voor adressen en dergelijke dient u contact op te nemen middels de onderstaande contact informatie. Mocht u een bepaalde editor willen benaderen dan kunt u zijn e-mail adres vinden in de Editorslijst onder zijn Avatar. Zie hiervoor de meest rechter zijbalk.

bla bla bla bla bla bla bla

Informatie gestuurd naar ochblog.com kan gebruikt worden in postings op ochblog.com. U gaat hiermee akkoord op het moment dat u informatie verzendt naar ochblog.com.

bla bla bla bla bla bla bla

Nog steeds iets te zeiken? Doe aangifte altijd leuk!

eyes

bla bla bla bla bla bla bla

Door dit alles te lezen bent u bent waarschijnlijk een gevoelige egocentrische zeikert die geen waarde hecht aan vrijheden als de vrijheid van meningsuiting. Bovendien bent u waarschijnlijk iemand die iets online heeft gezet waar hij / zij nu een beetje spijt van heeft gekregen. Anyway negeer het allemaal gewoon, of doe aangifte.

bla bla bla bla bla bla bla

 
ochblog.com
www.ochblog.com
 

Creative Commons License
Creative Commons Licentie

— einde —


 

Contact

Contact Form
Link Dumb tips

Every editor is responsible for his posts only. Ochblog only recognizes Dutch law when faced with legal matters. You can use this contact form. Our host is not affiliated with Ochblog.

 

    2 thoughts on “Juridische Disclaimer

    Leave a Reply